FIDESZES CSÚSZTATÁSOK KISPESTEN

FIDESZES CSÚSZTATÁSOK KISPESTEN - Itt az ideje, hogy az egy hete terjedő fideszes rágalmakra reagáljunk! Az elmúlt 3 évben megszokhattuk, hogy a kormányközeli sajtó hazugságokat terjeszt a Jobbikról, bizonyítja ezt a közel 300 megnyert sajtóper.

A helyi Fidesz csúsztatással próbál minket a korrupció gyanújába keverni. A Jobbik 9 éve ellenzékben van a kerületben, éppen ezért a döntéseket nem mi hozzuk, és felelősséggel sem mi tartozunk. Még az előző ciklusban amikor fideszes többség volt, akkor egy pályázat útján önkormányzati lakáshoz jutott egy szakértőnk. Ezt a lakást most májusban megvette egy állítólagos értékbecslés alapján 15,5 millió forintért, és meghirdette eladásra 28,5 millió forintért. Az adásvételi szerződést Kispest Polgármestere írta alá. Nekünk ezekről nem volt tudomásunk, ráadásul abszolút nem tartjuk etikusnak az ilyen ingatlanügyeket, éppen ezért elhatárolódunk az ügytől.

Az ingatlant megvásárló volt tagunk, még 2019 év elején kilépett szervezetünkből! Azóta fideszes rendezvényen látták amit az alábbi kép is bizonyít.

Az utolsó testületi ülésen képviselőnk Lázár Tamás szeretett volna kérdéseire választ kapni, de a képviselői kérdések előtt Fekete László MSZP-DK-P frakcióvezető szünetet kért. A szünet után a baloldali többség már nem jött vissza! Tíz perc várakozás után amikor már csak LMP-s kollégájával volt (ekkor már a Fideszesek sem voltak a teremben) jelezték, hogy nem lesz ülés mert mindenki elment. Képviselőnk ekkor távozott! Ezt Kispest rendőrkapitánya, és az uszoda igazgatója is tanúsíthatja, mert velük beszélgetett a várakozás alatt.

Tehát nem igaz amit Dódity Gabriella fideszes képviselő állít, miszerint képviselőnk sietve távozott az MSZP-DK-P frakcióval együtt, és ezért nem volt meg a határozat képesség. Tudta ezt Ö is, de mivel kampány van, úgy érezte hasznos összemosni minket a kerület vezetésével.

Képviselőnk kikéri az ügyel kapcsolatos iratokat, és ha abban bűncselekményre utaló jel van haladéktalanul feljelentést tesz a rendőrségen!

A kép a kispesti Fidesz "jelöltállító taggyűlés, és nyárindító kerti parti" elnevezésű rendezvényén készült, ami az ingatlan adásvételi szerződés megkötése után volt megtartva

A képen jobbról balra haladva:
Dódity Gabriella (Fidesz - Polgármesterjelölt, az ügy kirobbantója)
Ékes Gábor (Fidesz - Képviselőjelölt)
Volt tagunkaz ingatlan megvásárlója

A Fidesz kerti partija

Fekete Márk (Fidesz - Szociális és Lakásügyi Bizottság tagja, Kispest 1. számú evk képviselő jelöltje), mint fő partiadó

Bármire képes a Fidesz a hatalom megszerzéséért itt Kispesten is!

Mindenki vonja le ebből a megfelelő következtetést.

Köszönjük, ha terjeszted!