A kispesti Kossuth téri piac védelmében

Kerületünk szocialista városvezetése 2017-re aggasztó mélypontra süllyesztette Kispestet.
Már a február végén elfogadásra került - a Jobbik által nem támogatott - 2017-es költségvetés is utalt arra, hogy valami nincs rendben Kispesten. A költségvetésben felbukkanó 1 milliárd forint hitel felvétele - amelyet a szoci vezér Gajda Péter (MSZP) javasolt - arra utal, hogy a szocialisták nem megfelelő gondossággal vezetik Kispest városát. 

Nem kellett sokáig várni, 2017 március elején Kispest polgármesterere bejelentette, hogy városunk Kossuth téri piaca nem működik nyereségesen, és csak teher a szocialista városvezetés számára.

A Jobbik kispesti szervezetének vezetőjét, Lázár Tamást többen megkeresték, hogy járjon közre a Kossuth téri piac most nyílvánosságra hozott kálváriájában. A Jobbikos önkormányzati képviselő városunk jegyzőjéhez fordult, közérdekű adatigénylés céljából, a kispesti Kossuth téri piac kapcsán. Amint a jegyzőasszony megküldi a Kossuth téri piacra vonatkozó 2016 évi mérleget, Lázár Tamás Jobbikos önkormányzati képviselő azonnal tájékoztatja városunk lakóit a helyzetről. A kereskedők érthetetlenül állnak a kialakult állapot előtt, és a Jobbik számára is elfogadhatatlan, hogy a Kossuth téri piac kereskedői által befizetett sok-sok millió forint miért nem elegendő a nyereséges üzemeltetéshez.

További adatokat, információkat a lazar.tamas@jobbik.hu címre várunk

(fotó: ittlakunk.hu)

Kispesti Jobbik alapszervezet
2017 március