Megalakult a Jobbik Kispesti Ifjúsági Tagozata

2015. október 21-én zászlót bontott Budapest legújabb Ifjúsági Tagozata, a kispesti szervezet. Az alakuló ülésen részt vett Kiriák Klaudia, a Jobbik IT alelnöke, és Tamás Róbert választókerületi szervező. A szervezeti és működési szabályzat, valamint az alapvető információk ismertetése után az ötfős tagság Gulyás Gabriellát választotta elnöknek.
Az újonnan megalakult Kispesti IT egyik legfőbb feladatának tartja a kerületben élő fiatalok megszólítását és bevonását a közösségbe, valamint a magyarság szellemi értékeinek továbbadását, a nemzettudat erősítését a köreikben. További céljaik közt szerepel az alapszervezet munkájának segítése, önálló programok és akciók rendezése, aktív részvétel Kispest közösségi életében, valamint fontosnak tartják az együttműködést Budapest más kerületeinek tagozataival is.

Mindenkit sok szeretettel várnak a soraikba, akik hazájukért és Kispestért tenni vágynak, és mindehhez kellő elhivatottságot és kitartást éreznek.

Miénk a jövő!"